Detrdženti i omekšivači za pranje veša

Pranje svim vrstama vode

Želite da se osećate dobro u svojoj koži. Za to je potreban odgovarajući deterdžent za veš koji čisti i omekšava odeću. Revolucionarne, uravnotežene formule koje nude čišćenje uz zaštitu životne sredine i kože. Zbog čega su naši proizvodi za negu veša tako posebni? Nežni su prema koži, ne sadrže mikroplastiku, napravljeni su na bazi biljaka i samim tim su veganski.
Od sredstava za uklanjanje mrlja i deterdženata do hipoalergenih omekšivača, dajemo sve od sebe da bi vaš veš bio čist i mekan.

Frosch deterdženti

Tečni deterdženti efikasno uklanjaju svu prljavštinu sa odeće. Zahvaljujući svojoj nežnoj formuli, napravljenoj na osnovu pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, deterdžent neće oštetiti ni konac na odeći pri pranju. Dermatološki testirano. Deterdženti su na bazi aloe vere, nara i ručno pravljenog sapuna.
✓ Boca od 1,5 l

...veganski
...Bez mikroplastike
...Boca od 100% recikliranog materijala

Frosch omekšivači

Zahvaljujući svojoj formuli, omekšivači za tekstil omekšavaju vlakna bez oštećenja. Bez dodatih jakih i veštačkih mirisa, ne izaziva alergijske reakcije na koži i prijatno omekšava veš. Miris cveta pamuka, bademovog mleka, aloe vere, lavande.
✓ Boca od 750 ml

...veganski
...Bez mikroplastike
...Boca od 100% recikliranog materijala

Sredstva za uklanjanje mrlja

Učinkovito i brzo uklanjaju uporne mrlje od šminke, krvi, masti, hrane. Formule su zasnovane na ručno pravljenom sapunu i limunu.
✓ Aplikator od 75 ml
✓ Sprej-boca od 500 ml

...veganski
...Bez mikroplastike
...Sastojci od evropskog porekla