Sredstva i detrdženti za pranje suđa

Nećemo vam pokvariti ugođaj

Kuhinja je centar doma. To je mesto gde se članovi porodice okupljaju, gde kuvate sa prijateljima, ćaskate i smejete se. Međutim, nakon kuvanja sledi pranje. Uz našu raznoliku ponudu tečnosti za pranje posuđa, ne samo da će vaše posuđe biti blistavo čisto već će i životna sredina biti zaštićena, a sve to iz jednog razloga – naši proizvodi ne sadrže mikroplastiku. Tečnosti za pranje posuđa nude savršenu kombinaciju snažnog čišćenja i zaštite kože. Proizvodi za mašinsko pranje posuđa ne čiste samo posuđe i escajg već i samu mašinu.
Potpuno zelena materija za osećaj udobnosti u domu.

Frosch tečnosti za pranje posuđa

Deterdženti za pranje posuđa efikasno uklanjaju ostatke hrane, masti i druge nečistoće sa posuđa za kuvanje. Napravljeno od pažljivo odabranih sastojaka iz prirode i dermatološki testirano. Bez dodatih aroma i alergena. Proizvodi su na bazi zelenog i žutog limuna, aloe vere i bademovog mleka.
✓ Boca od 750 i 500 ml

...veganski
...Bez mikroplastike
...Boca od 100% recikliranog materijala
...Sastojci od evropskog porekla

Frosch sredstva za mašine za pranje posuđa


  • ✓ sa surfaktantima na biljnoj bazi
  • ✓ bez srebrnih zaštitnih sredstava koja se teško biološki razgrađuju
  • ✓ Sve-u-1 efekat uključujući SO
  • ✓ Tablete su u foliji rastvorljivoj u vodi (bez plastike)
  • ✓ Karton napravljen od 95% korišćenog papira i koji se može 100% reciklirati


Frosch tablete za mašinsko pranje posuđa sa limetom imaju snažno dejstvo čišćenja u mašini da bi posuđe i čaše imali blistav sjaj. Sveobuhvatna formula koja je bezbedna za hranu zasnovana je na obnovljivim sirovinama.
✓ Pakovanje od 26 i 50 tableta

...veganski
...Bez mikroplastike