Pranje svim vrstama vode

Želite se ugodno osjećati u svojoj koži. Za to vam treba prikladan deterdžent za pranje rublja koji će očistiti i omekšati vaše rublje. Revolucionarne, uravnotežene formule koje peru rublje te pritom štite okoliš i vašu kožu. Što čini naša sredstva za njegu rublja toliko posebnim? Blaga su za vašu kožu i ne sadrže mikroplastiku te su na biljnoj bazi zbog čega su prikladna za vegane.
Od sredstva za uklanjanje mrlja i deterdženata do hipoalergenskih omekšivača rublja, dajemo sve od sebe da biste se osjećali ugodno u svojem rublju.

Deterdženti za pranje rublja Frosch

Tekući deterdženti učinkovito uklanjanju svu prljavštinu s odjeće. Zahvaljujući svojoj blagoj formuli na bazi pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, ne oštećuju tkaninu odjeće pri pranju. Dermatološki ispitani. Deterdženti su na bazi aloje vere, šipka i sapuna iz kućne radinosti.
✓ Boca od 1,5 l

...veganski
...Bez mikroplastike
...Boca od 100% recikliranog materijala

Omekšivači rublja Frosch

Zahvaljujući svojoj formuli, omekšivači rublja opuštaju vlakna i pritom ih ne oštećuju. Bez snažnih i dodanih mirisa, zbog čega ne izazivaju alergijske kožne reakcije, a rublje ostaje ugodno mekano. Miris cvijeta pamuka, bademova mlijeka, aloje vere i lavande.
✓ Boca od 750 ml

...veganski
...Bez mikroplastike
...Boca od 100% recikliranog materijala

Sredstva za uklanjanje mrlja

Sredstva za uklanjanje mrlja učinkovito i brzo uklanjaju tvrdokorne mrlje od šminke, krvi, masti i hrane. Formule su na bazi sapuna iz kućne radinosti i limuna.
✓ Aplikator od 75 ml
✓ Boca s raspršivačem od 500 ml

...veganski
...Bez mikroplastike
...Sastojci od europskog uzgoja