Kontaktoni me ne

SHTABI KOTOR
Zona industriale bb
Radanovici
85330 Kotor
ZYRA PODGORICË
Ul Vlaha Bukovca 48
Aeroporti i Vjetër
81000 Podgoricë

Ne krijojmë një atmosferë stimuluese në të cilën punonjësit tanë do të përpiqen për sukses dhe zhvillim personal.

Kështu, ne bëhemi një ekip cilësor, i përbërë nga individë që kanë kënaqësi dhe besim personal në vetvete, por edhe ndjenjën e komunitetit.

kontakt frosch