Më pak është më shumë - dhe më e mira është vetëm mjaftueshëm e mirë

Fëmijët janë lumturia më e madhe dhe jua ndryshojnë jetën tërësisht. Ju dëshironi të bëni gjithçka siç duhet dhe të rimendoni shumë vendimet e blerjeve. Lëkura e foshnjës është tejet e ndjeshme dhe ka nevojë për mbrojtje sepse është ende duke u zhvilluar. Prandaj, përzgjedhja e kujdesshme e të gjitha produkteve për fëmijën tuaj është jashtëzakonisht e rëndësishme. Kjo ishte pikërisht ajo që donim kur zhvilluam produktet tona Frosch Baby. Produktet hipoalergjenike për pastrim dhe larje rrobash nuk përmbajnë ngjyrues ose konservues. Toleranca shumë e mirë e lëkurës është e konfirmuar dermatologjikisht.
Kujdes i ndjeshëm për foshnjat për fëmijët vërtet me fat.

Detergjent Frosch Baby

 • ✓ fuqi e lartë larëse në 30° - 95°C
 • ✓ për rroba me ngjyrë dhe të bardha
 • ✓ 21 ngarkesa rrobash
 • ✓ hipoalergjenik: pa ngjyrues dhe konservues

Detergjenti Frosch Baby ofron fuqi të lartë larëse për rrobat e bardha dhe me ngjyrë në temperaturat 30° - 95°C. Formula e fuqishme jo vetëm që heq njollat pa mundim, por është gjithashtu e përshtatshme për paratrajtimin e njollave kokëforte.
Detergjenti miqësor për lëkurën është përshtatur posaçërisht për nevojat e lëkurës së ndjeshme të foshnjave, të vegjëlve dhe të personave me alergji. Receta hipoalergjenike me ekstrakte natyrore kamomili nuk përdor ngjyrues ose konservues. Aromat e zgjedhura me kujdes gjithashtu zvogëlojnë rrezikun e irritimit të lëkurës.
Toleranca shumë e mirë e lëkurës është e konfirmuar dermatologjikisht. Shishe 1,5 L

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Pluhur larës Frosch Baby

 • ✓ fuqi e lartë larëse në 30° - 95°C
 • ✓ të gjitha rrobat e bardha
 • ✓ 18 ngarkesa rrobash
 • ✓ hipoalergjenike: pa ngjyra, pa parfum dhe pa konservues të shtuar

Pluhuri larës Frosch Baby ofron fuqi të lartë larëse për rrobat e bardha dhe të nxehta në temperaturat 30° - 95°C. Formula e fuqishme heq pa mundim njollat kokëforte. Detergjenti miqësor për lëkurën është përshtatur posaçërisht për nevojat e lëkurës së ndjeshme të foshnjave, të vegjëlve dhe të personave me alergji. Receta hipoalergjenike me provitaminë B5 nuk përdor ngjyrues, aroma ose konservues. Toleranca shumë e mirë e lëkurës është e konfirmuar dermatologjikisht. Kartoni praktik dhe i rimbyllshëm mjedisor përbëhet nga më shumë se 80% letër e ricikluar dhe gjithashtu është i riciklueshëm.
1,295 kg

...Vegane
...Pa mikroplastikë

Frosch Baby wash-soft

 • ✓ 30 ngarkesa rrobash
 • ✓ hipoalergjenik: pa ngjyrë, parfum i butë
 • ✓ i përshtatshëm për personat me alergji
 • ✓ vegan

Frosch Baby Underwear Soft është një zbutës pëlhure veçanërisht miqësor për lëkurën për rroba ekstra të buta dhe të ndjeshme. Receta e butë me ekstrakt natyral kamomili kujdeset butësisht për tekstilet (për fëmijë) dhe i bën ato të buta. Formula vegane dhe hipoalergjenike është zhvilluar posaçërisht për lëkurën e ndjeshme dhe për personat me alergji. I bërë pa ngjyrues dhe përdor aroma veçanërisht të buta.
Toleranca shumë e mirë e lëkurës është e konfirmuar dermatologjikisht. Shishe 750 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë

Sprej paralarjeje Frosch baby pre-wash

 • ✓ Pastruesi special i njollave
 • ✓ pastërti higjienike
 • ✓ hipoalergjenik: pa ngjyrues ose aroma
 • ✓ për rroba me ngjyrë dhe të bardha
 • ✓ veçanërisht i ndjeshëm ndaj ngjyrave

Frosch Baby Prewash Spray është një pastrues i fuqishëm i njollave të veçanta për paratrajtimin e synuar të njollave kokëforta dhe të thara të foshnjës. Falë përmbajtjes së lartë të enzimave, receta e fuqishme me citrat, kripën e limonit, është veçanërisht efektive kundër njollave pa zbardhur ngjyrat e tekstileve. Spraji për paralarje hidhet drejtpërdrejt në zonën e ndotur pak para ciklit të larjes dhe, si një përforcues efektiv i detergjentit, mbështet performancën e pastrimit të çdo detergjenti konvencional.
Shishe spraj 300 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Pastrues higjenik për foshnja

 • ✓ pastrim higjienik pa mbetje
 • ✓ pH neutral për lëkurën
 • ✓ hipoalergjike: pa ngjyra dhe aroma

Heq butësisht dhe tërësisht mbetjet e qumështit, lëngjet, mbetjet e ushqimit dhe papastërtitë nga të gjitha sipërfaqet në dhomën e foshnjës tuaj - nga lodrat, karriget, dollapët ... Formula e butë dhe hipoalergjike me provitaminën B është e lehtë për tu pastruar dhe është absolutisht e padëmshme për foshnjat.
Paketim 500 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Detergjent për larje enësh Frosch Baby

 • ✓ heq mbetjet e qumështit dhe të ushqimit
 • ✓ Mund të shpëlahet pa lënë mbetje
 • ✓ pH 5.5 neutral për lëkurën
 • ✓ hipoalergjenik: pa ngjyrues ose aroma

Pastruesi i enëve Frosch Baby Dish Cleaner heq fuqishëm dhe ndjeshëm në të njëjtën kohë qumështin, purenë dhe mbetjet e ushqimit nga enët e foshnjës, siç janë shishet, biberonët, gomat e dhëmbëve ose lodrat që mund të lahen. Receta mund të shpëlahet pa lënë mbetje dhe është krejtësisht e padëmshme për foshnjat.
Formula hipoalergjenike me provitaminë B5 shpërndan parfume dhe ngjyrues dhe mbron lëkurën nga tharja. Toleranca shumë e mirë e lëkurës me formulën neutrale me pH 5.5 është e konfirmuar dermatologjikisht. Kjo e bën Frosch Baby Dishwasher detergjentin ideal për larjen e enëve për personat me alergji.
Shishe 500 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian