Sepse ndjesia e mirë fillon me lëkurën

Një dush në mëngjes ju zgjon dhe ju përgatit për një ditë të re. Një dush pas stërvitjes ju relakson muskujt dhe ju freskon. Një dush i ngrohtë në mbrëmje ju jep një ndjenjë të mirëqenies pasi stresi i ditës të jetë larë. Momentet e shumta të këndshme gjatë dushit kanë një gjë të përbashkët - ato ju ofrojnë një pushim vetëm për ju. pH i balancuar neutral ndaj lëkurës 5.5 dhe xhelrat e dushit të ndjeshëm të Frosch Senses nuk përmbajnë mikroplastikë, EDTA, parabene ose substanca me bazë shtazore.
Momente dushi pothuajse natyral për lëkurë në të cilën ndiheni mirë..

Xhel dushi Frosch

Xhelrat e dushit pastrojnë lëkurën, duke lënë një ndjenjë të këndshme të freskisë. Formulë neutrale me pH 5.5. I testuar dermatologjikisht. Nuk përmbajnë parabene, EDTA ose mikroplastikë. I testuar dermatologjikisht. Llojet: shegë, portokall dhe aloe vera. Pranë kozmetikës së natyrës.
✓ Shishe 300 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Xhel dushi për fëmijë Frosch

Xhel dushi dhe shampo 2 në 1 për fëmijë për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Formulë neutrale me pH 5.5. Nuk përmbajnë parabene, EDTA ose mikroplastikë. Pranë kozmetikës së natyrës.
✓ Shishe 300 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm