Бидејќи доброто чувство започнува од кожата

Туширањето наутро ве буди и подготвува за новиот ден. Туширањето по вежбање ги опушта мускулите и ве освежува. Топол туш навечер ви дава чувство на добросостојба, измивајќи го насобраниот стрес од денот. Многуте пријатни моменти под тушот имаат едно заедничко нешто – ви даваат време само за вас. Геловите за туширање со неутрална pH 5,5 и геловите за чувствителна кожа од линијата Frosch Senses не содржат микропластика, eтилендиаминтетраоцетна киселина (EDTA), парабени или супстанции од животинско потекло.
Речиси природни моменти на туширање за кожа во којашто ќе се чувствувате добро.

Гел за туширање Frosch

Геловите за туширање ја чистат кожата, оставајќи чувство на пријатна свежина. Неутрална формула со pH 5,5. Дерматолошки тестирано. Не содржат парабени, eтилендиаминтетраоцетна киселина (EDTA) или микропластика. Дерматолошки тестирано. Видови: калинка, портокал и алое вера. Козметика блиска до природата.
✓ Шише од 300 ml

...веган
...без микропластика
...шишето е 100% рециклирачко

Детски гел за туширање Frosch

Гел за туширање и шампон 2 во 1 за деца, за чувствителната детска кожа. Неутрална формула со pH 5,5. Не содржат парабени, eтилендиаминтетраоцетна киселина (EDTA) или микропластика. Козметика блиска до природата.
✓ Шише од 300 ml

...веган
...без микропластика
...шишето е 100% рециклирачко