Со нас сте во добри раце

Сетилото за допир е едно од нашите најважните сетила. Можеме да чувствуваме, да знаеме дека сме допрени и да ги допираме другите. Нашите раце секојдневно се во контакт со најразлични површини. Дури и кога предметите што ги допираме не се видливо нечисти, бактериите од нив може да се пренесат на кожата.
Нежно чистење и нега на кожа во којашто ќе се чувствувате убаво.

Сапун за раце Frosch

 

Течните сапуни се направени според екстремно нежна, дерматолошки тестирана формула. Интензивно ги отстрануваат нечистотиите од кожата без да предизвикаат алергиски реакции. Благодарение на нежните природни состојки, кожата останува нежна и мека, истовремено одржувајќи ги нејзината хидратацијата и еластичност. Видови: алое вера, калинка, бадем, за чувствителна кожа. Козметика блиска до природата.
✓ Оригинално шише со пумпа од 300 ml
и кеса за дополнување од 500 ml

...веган
...без микропластика
...шишето е 100% рециклирачко

Детски сапун за раце Frosch

Течниот сапун за деца е направен според хипоалергенска формула којашто ја чисти и штити чувствителната детска кожа. Не содржи бои, парабени, eтилендиаминтетраоцетна киселина (EDTA) или микропластика. Козметика блиска до природата.
✓ Оригинално шише со пумпа од 300 ml
и кеса за дополнување од 500 ml

...веган
...без микропластика
...шишето е 100% рециклирачко