Мирисна оаза на добросостојбата

Мирисите се прекрасни. Тие нè потсетуваат на прекрасното детство, незаборавните одмори и важните моменти. Мирисите будат емоции. Тие може да имаат позитивно влијание врз расположението и добросостојбата. Ароматизираните освежувачи за простории се одлично приспособени да му дадат посебен шмек на домот. Токму тоа сакаме да ви го понудиме со освежувачите за простории Frosch Oase: Шишенца со елегантен дизајн што се вклопуваат во секоја средина и пријатни ароми со природни масла.
Специјални мирисни моменти за вашиот дом.

Освежувач за простории Frosch

Ароматни оазиси на благополучието

Мирис на просторијата со природни масла во квалитетно стаклено шишенце со разгалувачки спа ефект, со различни дизајни, вклучувајќи ароматизирана кесичка од 90 ml и стапчиња ратан. Аромите и мирисите може да влијаат на нашето расположение и добросостојба. Ова нивно својство се користи во ароматерапијата со векови. Освежувачите за простории Frosch Oase со нивните богати ароми се засновани врз ова знаење и обезбедуваат вистинска атмосфера на пријатно чувство во домот. Комплетот производи се состои од стаклени шишенца со квалитетен дизајн, ароматизирана кесичка (90 ml) и пет стапчиња ратан. За поинтензивна арома се користат повеќе стапчиња. Во мали простории, доволни се 2-3 стапчиња за пријатно чувство.
✓ кесичка од 90 ml

...веган
...без микропластика