Ние не ги рушиме вашите илузии

Кујната е срцето на домот. Место каде што се собира семејството, каде што готвите со пријатели, си муабетите и се смеете. По готвењето, на ред е миењето на садовите. Со нашите разнобојни средства за миење садови, не само што садовите ќе ви бидат блескаво чисти, туку ќе ја заштитите и животната средина – и тоа поради следнава причина: нашите производи не содржат микропластика. Средствата за миење садови нудат совршена комбинација од моќ за чистење и заштита на кожата. Производите што се користат во машина за миење садови не ги чистат само садовите и чиниите, туку и самата машина.
Сè е зелено, за дом во којшто ќе се чувствувате добро.

Frosch течни средства за миење садови

Средствата за миење садови ефикасно ги отстрануваат остатоците од храна, маснотиите и други нечистотии од садовите за готвење. Направени се од внимателно избрани состојки од природата и се тестирани дерматолошки. Нема додадени ароми и алергени. Производите се на база на зелен и жолт лимон, алое вера и млеко од бадем.
✓ Шише од 750 ml и 500 ml

...веган
...без микропластика
...шишето е 100% рециклирачко
...состојки од европска култивација

Frosch средства за машини за садови


  • ✓ со сурфактанти на растителна основа
  • ✓ без сребрени заштитници кои тешко се биоразградуваат
  • ✓ Сè-во-1 ефект вклучувајќи сол
  • ✓ Јазичиња во фолија растворлива во вода (без пластика)
  • ✓ Картон направен од 95% искористена хартија и 100% може да се рециклира

Frosch таблетите од лимета наменети за машини за садови имаат моќно дејство во машината со што им даваат на садовите и чашите извонреден сјај. Сенаменската формула што е безбедна за храна е на база на обновливи сурови материјали.
✓ 26, 50 таблети.

...веган
...без микропластика