Ne nuk mendojmë se ëndrrat tuaja janë vetëm flluska

Kuzhina është qendra e një shtëpie. Vendi ku mblidhen pjesëtarët e familjes, ku gatuani me miqtë, bisedoni dhe qeshni. Pas gatimit vjen larja. Me shumëllojshmërinë tonë shumëngjyrëshe të lëngjeve për larjen e enëve, jo vetëm që pjatat tuaja do të shkëlqejnë nga pastërtia, por edhe mjedisi do të mbrohet - për arsye se produktet tona nuk përmbajnë mikroplastikë. Lëngjet për larjen e enëve ofrojnë kombinimin perfekt të fuqisë pastruese dhe mbrojtjes së lëkurës. Produktet për lavastovilje pastrojnë jo vetëm enët dhe pjatat, por edhe vetë pajisjen.
Një gjë krejtësisht e gjelbër për një shtëpi të këndshme.

Lëngjet për larjen e enëve Frosch

Detergjentet për larjen e enëve largojnë në mënyrë efektive mbetjet e ushqimit, yndyrnat dhe papastërtitë e tjera nga enët e gatimit. Bërë nga përbërës të zgjedhur me kujdes nga natyra dhe të testuar dermatologjikisht. Pa aroma shtesë dhe alergjenë. Produktet bazohen në limonin jeshil dhe të verdhë, në aloe vera dhe qumështin e bajameve.
✓ Shishe 750 ml dhe 500 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian

Frosch për lavastovilje


  • ✓ pastrim dhe shkëlqim i fuqishëm
  • ✓ Funksion all in one r
  • ✓ 26 tableta me mbështjellëse të tretshme në ujë
  • ✓ karton ekologjik i bërë nga 95% letër e riciklua

Tabletat Frosch për lavastovilje me limon jeshil përdorin veprimin e fuqishëm pastrues në lavastovilje për t'i dhënë pjatave dhe enëve prej qelqi një shkëlqim brilant. Formula e sigurt për ushqimin all in one bazohet në lëndët e para të rinovueshme.
✓ 26, 50 tableta.

...Vegane
...Pa mikroplastikë