Oazat aromatike të mirëqenies

Aromat janë të mrekullueshme. Ato na kujtojnë ditët e bukura të fëmijërisë, pushimet e paharrueshme dhe momentet e rëndësishme. Aromat nxisin emocione. Ato mund të kenë një efekt pozitiv në gjendjen shpirtërore dhe mirëqenie. Aromat e dhomës janë të përshtatshme në mënyrë të mrekullueshme për t'i dhënë shtëpisë tuaj një prekje të veçantë. Kjo është pikërisht ajo që duam t'ju ofrojmë me aromatizuesit e dhomës Frosch Oase: Shishe me dizajn elegant që përshtaten në çdo mjedis jetese dhe aroma të këndshme të dhomës me vajra natyralë.
Momente aromatike të veçanta për shtëpinë tuaj që të ndiheni mirë.

Aromatizues dhome Frosch

Oazat aromatike të mirëqenies

Aromë dhome me vajra natyralë në një shishe qelqi të cilësisë së lartë me nuancë spa dhe me dizajne të ndryshueshme. Përfshirë qesen e aromës 90 ml dhe shkopinjtë aromatizues prej palme. Aromat dhe erërat mund të ndikojnë në humorin dhe mirëqenien tonë. Aromaterapia e ka përdorur këtë për shekuj. Aromatizuesit e dhomës Frosch Oase me botët e tyre të aromave bazohen në këtë njohuri dhe sigurojnë një atmosferë të vërtetë të këndshme në shtëpi. Seti i produktit përbëhet nga një shishe me cilësi të lartë prej qelqi, një qese aromë (përmbajtje 90 ml) dhe pesë shkopinj palme. Më shumë shkopinj sigurojnë më shumë intensitet të aromës. Në dhoma të vogla, 2-3 shkopinj janë të mjaftueshëm për një përvojë të këndshme arome.
✓ Shishe 90 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë